Hunden adfærd & Træning 1

DDi teorikursus

Bedre forståelse
DDi Teori – Hunden adfærd & Træning 1, danner grundlaget for en god forståelse af din hund og ikke mindst et indblik i de bedste træningsmetoder og som anvendes hos Dansk Dyreinstitut.
Hundens fælles træk med ulven
Vores hunde har stadig mange fælles træk med ulven, men kan om end ikke direkte sammenlignes. Vi forklarer om hundens sprog, adfærd og mange af de ting der skal til, for at hunden fungerer optimalt i vores travle samfund og familie. Hunden adfærd & Træning er også for dig som ønsker en bedre forståelse af din hund, træner selv, eller gerne vil vide mere om hundens adfærd og træning af hunde. Uanset hvad din motivation måtte være, får du et 3 timers kurusus , hvor Erik Andersen, stifter af Dansk Dyreinstitut, giver dig inspiration, værktøjer og gode råd til et endnu bedre samliv med din hund.

Nyeste viden & Træningsmetoder
Til Hunden adfærd & Træning viser vi en mængde øvelser og hvordan de enkeltvis bygges op fra bunden. Vi har nemlig altid en “demohund” med og demonstrerer mange af de øvelser du kan lære din hund og som vi underviser i på vores kurser. Du får med andre ord en præcis viden om nyeste viden inden for træning. Skal du starte til træning hos DDi, ser du også hvordan træningen foregår og ikke mindst får du at se hvordan vi gør, hvad du kan forvente at lære på træningspladsen, hvilke metoder vi anvender og hvorfor vi træner som vi gør!
Adgang til alle DDi kurser
Når du har deltaget til den obligatoriske teori – Hunden Adfærd & Træning, giver det desuden efterfølgende adgang til alle vores kurser. Du skal kun deltage én gang, men er naturligvis altid velkommen til genopfriske. Deltagelse er obligatorisk for alle førstegangskursister til holdtræning hos DDi

Kommende teorikurser

Dato

Sted

Obligatorisk Teori 

Onsdag d. 12/8 kl. 17.30

Farum – Optaget

Obligatorisk Teori 

Onsdag d. 2/9 kl. 17.30

Farum – Optaget

Obligatorisk Teori 

Onsdag d. 7/10 kl. 17.30

Farum 

Husk at tegne en udvidet hundeejerforsikring inden du starter til træning.

Vi gør opmærksom på, at betaling for DDi Teori – Hunden adfærd & Træning ikke refunderes. Deltagelse er obligatorisk for alle førstegangskursister hos DDi! Der tages forbehold for ændringer i kursusplanen. Ovennævnte hold starter på de nævnte datoer. I modsat fald, vil du modtage besked, såfremt de undtagelsesvis ikke starter som planlagt. *** OBS – Du er først tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse fra os på mail ***