HUNDETRÆNER – INSTRUKTØR & ADFÆRDSSPECIALIST UDDANNELSE

Oplev glæden ved at arbejde med dyr og mennesker
Elsker du at træne hunde?
Vil du gerne kunne træne servicehunde?
Har du et brændende ønske om at uddanne mennesker til en bedre forståelse for deres dyr?
Vil du gerne være i stand til at gøre en forskel?

Det starter hos Dansk Dyreinstitut
Mød ligesindede i et inspirerende studiemiljø hos DDi.
Siden 2007 har DDi haft fyldte hold og tilfredse studerende, bl.a. i kraft af det høje faglige niveau og vores små uddannelseshold, hvor der er tid til den enkelte studerende.
Oplev hvordan du i en kombination af samarbejde med dine medstuderende, men også ved en høj grad af selvstændige og individuelle udfordringer i dit studie, opbygger den nødvendige viden og færdigheder for at kunne løse den funktion du brænder for.
Start på din DDi uddannelse, og skab en mulighed for en beskæftigelse eller hobby, hvor du oplever glæden ved at arbejde med dyr og mennesker.
Du starter her:

Dansk Dyreinstitut tilbyder 4 uddannelser

Hos DDi har du mulighed for at bygge din uddannelse op i 4 trin og vælge den uddannelser der passer dig bedst:

  • Hundetræner (CPH)
  • Hundetræner og Hundeejer instruktør (CPI)
  • Hundeejer vejleder (CPV)
  • Adfærdsspecialist (CPA)

Du starter din uddannelse på enten Hundetræner (CPH) eller Instruktør (CPI) uddannelsen.

Herefter kan du nu vælge først at uddanne dig til Hundeejer vejleder (CPV) og ønsker du at gå hele vejen, at tage uddannelsen som Adfærds specialist (CPA).

Du kan læse mere om de forskellige uddannelser nedenfor.

DDi Hundeinstruktør & Adfærdsspecialist uddanneslsen
Har du spørgsmål til vores uddannelser?
For yderligere oplysninger ring på Tlf.: 26 92 26 19 eller send en mail til info.dyreinstitut@gmail.com
Hundetræner & Instruktør uddannelsen
DDi tilbyder dig en grundig teoretisk og, ikke mindst, praktisk uddannelse indenfor hundetræning. Bliv Hundetræner (CPH) eller hundeejer Instruktør (CPI) på et uddannelsesforløb, hvor undervisningen tilpasses og differentieres mest muligt til den enkelte studerende.

Eneste forskel mellem de to uddannelser er, at du på CPI uddannelsen også uddannes til at undervise i holdtræning – ellers er de to uddannelser ens.

Du vil opnå bred teoretisk viden, samt rutine og fortrolighed ved undervisning og problemløsning. Dette erhverves gennem op til 72 timers praktisk undervisning eller mere, kombineret med den teoretiske uddannelse – 26 undervisningsdage, fordelt på søndags og hverdagsundervisning.
Selv om du er fuldtidsbeskæftiget, har du mulighed for at uddanne dig, idet undervisningen er lagt uden for normal arbejdstid.
Efter din færdiguddannelse, har du desuden mulighed for beskæftigelse hos DDi, som Instruktør, Hundetræner og Servicehund træner.

Du kan starte nu!
Så snart vi har modtaget din betaling, kan du begynde på den praktiske del af din uddannelse.
Du deltage blot på dit første kursus i uddannelsen – Hunden Adfærd og træning 1 – som afholdes hver måned, året rundt (undtaget juli). Derefter kan du straks påbegynde den praktiske uddannelsesdel, med din egen hund.

 

Uddannelsesstart 2023
Fra nu og frem til 3. september 2023
For yderligere oplysninger ring på Tlf.: 26 92 26 19
eller send en mail til: info.dyreinstitut@ gmail.com

Læs mere om DDi Hundetræner & Instruktør uddannelsen HER

Vejleder & Adfærds Specialist uddannelsen
Ønsker du at læse videre og udbygge din DDi Hundetræner eller Instruktør uddannelse og gerne vil kunne vejlede og løse egentlige adfærdsrelaterede problemer, kan du efter godkendelse, studere vidre på DDi CPV og CPA uddannelsen. Disse 2 og 3 årig uddannelser, hvor CPA uddannelsen er sammenlignelig med en Bachler, giver dig alt hvad der skal til for egentligt at kunne vurdere rådgive og som Certificeret Professionel Adfærdsspecialist, at løse adfærdsproblemer og alle de problemer, man som hundeejer nemt kan opleve. Begge uddannelser er afhængig af DDi Hundetræner eller Instruktør uddannelsen, som du skal have taget først, eller ved merit fra tilsvarende.

På samme måde som ved vores øvrige uddannelsen, vil du opleve en yderst grundig og dybdegående uddannelse. Dette gør sig gældende i både den teoretiske undervisning såvel som i den praktiske undervisning. Uddannelserne består af ikke mindre end 50 undervisningsdage, fordelt på weekend kurser og enkeltdage. Hertil kommer egentlige vejledning og adfærdsbehandlinger, egne praktiske og teoretiske opgaver og ikke mindst for CPA uddannelsen – træning at andet dyr end hund og udarbejdelse af dit afgangsspeciale.

Læs mere om DDi CPV og CPA uddannelsen HER
Valget er dit
Uanset hvilken af vores uddannelser du vælger, så varetages de alle af vores højt kvalificerede lærerstab med individuelle kompetenceområder, opnået gennem uddannelser som omfatter bl.a. Psykolog – Biolog – Adfærdsspecialist – Instruktør for hundeejere, Hundetræner, samt utallige kurser og seminarer i dyre- og menneske adfærd.
Vores lærerstab besidder mange års praktisk erfaring i deres ekspertiseområde og i undervisning af såvel hunde, som mennesker.
Anders Halgren undervisning CPA uddannelsen

Anders Halgren

Erik Andersen


En videnskabelig tilgang
Din uddannelse hos Dansk Dyreinstitut tager i høj grad udgangspunkt i undervisning, der bygger på forskningsresultater, med en veldokumenteret videnskabelig baggrund.

Vi basere al indlæring på, det der i indlæringspsykologien kaldes, positiv forstærkning frem for straf, samt tillid, gensidig forståelse og ikke mindst respekt for de dyr vi arbejder med.

Få inputs fra Anders Hallgren
DDi har ved Adfærdsspecialist Erik Andersen, udviklet både de træningsmetoder og den undervisning der anvendes i træningen af dyr og i undervisning af institutters studerende. Ikke mindst med inspiration fra og siden 2008, i samarbejde med Hundepsykolog Anders Hallgren.

Anders Hallgren, der nok som den første bragte forståelse og gensidig respekt ind i træningen af vores hunde, er desuden medvirkende i uddannelsesprogrammet og i den faste lærestab, som med deres mange års erfaring i faget og med hvert deres ekspertiseområde, sikrer dig den bedst mulige uddannelse inden for faget.

Tag første uddannelse på kun 6 – 12 måneder
På 1 år eller, ved intensivt studie, ned til 6 måneder, kan du være klar til en ny tilværelse som Certificeret Professionel Hundetræner eller Instruktør, hvor du i sandhed kan sige, at dit arbejde er en fornøjelse. Med 1 eller 2 ekstra studieår, kan du desuden opnå at blive Certificeret Professionel Vejleder (CPV) eller Certificeret Professionel Adfærdsspecialist (CPA)med hunden som dit primære ekspertiseområde. Du kan bruge din uddannelse til at skabe en levevej gennem træning af hunde, undervisning og vejledning af hundeejere, samt ikke mindst, adfærdsbehandling af hunde. Du kan altså agere som professionel, supplere din eksisterende beskæftigelse, i privat øjemed med, eller som din hobby.

Vær med til at gøre en forskel for både dyr og mennesker.

Det starter her!

Vil du tage uddannelsen?

Ring på 26 92 26 19 for yderligere oplysninger.

Ansøg Her