DDi Soft Agility

Ny måde at træne agility på!

Ny gren af Soft Agility
DDi har udviklet en ny gren inden for Soft Agility. Agility er sjovt for både hund og ejer, men som oftes meget stressende for begge parter. Det ændre DDi nu, med nye træningsmetoder og krav til øvelserne.
Med DDi Soft Agility behøver du ikke at tænke i konkurrence baner for at træne.

Høj grad af samarbejde
Tænk på DDi Soft Agility som et højt udviklet samarbejde, der skal være sjovt, spændende og et dejligt samvær med din hund. Soft Agility handler ikke længere kun om fart, men om at øge hundens selvtillid, motoriske bevidsthed og evner, samt ikke mindst impuls kontrol og dens tillid til ejeren i et forudbestemt tempo.

Ingen Stress
Har du tidligere trænet Agility eller Soft Agility?
Kom og oplev en ny træningsmetode udviklet på hundens præmisser.

Vil du og din hund tilmeldes Soft Agility?

Vælg træningsplads:

Næste hold

Allerød

Pt ingen træning

Søborg/Bagsværd

Tirsdag d. 21/11 kl. 18

Frederiksberg

Pt ingen hold

 

 

 

 

Hold for hunde i alle aldre og racer
For den uerfaren hund og ejer, træner vi på at blive fortrolig med de enkelte forhindringer, samt at bevare kontakt med ejer.
Den første betænkelighed ved nye udfordringer, forsvinder som dug for solen og den første impuls kontrol påbegyndes. Oplev hvor hurtigt din hund forstår øvelse og sammenhænge og glæden ved det gode stress fri samarbejde med dig.

Tidligere erfaring
Har du trænet tidligere, bliver du som det første, introduceret til den nye gren at Agility.
Undervisningen vil du, som alle på vores hold, opleve som tilpasset til der hvor du og din hund er nået til, i de enkelte øvelser. Vores Instruktører er uddannet til at kunne differentiere undervisningen, så alle hunde kan være med på den enkelte hunds niveau.

 

OBS: der kan forekomme forskellige niveauer på al hold træning. Instruktøren er uddannet til at kunne forme træningen efter den individuelle kursist.

Kontrol over Hastighed
Vigtigst af alt, uanset hvilken træningsgrad du deltager på, oplever du en væsentligt mindre stressende træning og udførelse af alle øvelser. Vi kombinerer de kendte øvelser fra den gamle Agility –  forcering af emner og hastighed – med impuls kontrol, nye øvelser, kropskontrol, koncentration, træningsmetode og krav til udførelsen.