DDi Hundetræning Albertslund

– Sportræning –

Velkommen til DDi’s træningsplads i Albertslund Hos Dansk Dyreinstitut finder du alt hvad du behøver af træning til din hund under et og samme tag. Vores erfarende DDi certificeret instruktører varetager undervisningen inden for stort set alle grene af hundetræningen.

Træning med baggrund i videnskabelige og dokumenterede metoder, der arbejder ud fra hundens præmisser.

Kommende holdstarter

Dag

Kursus

Holdnummer

*Vi har ikke Spor træning lige pt, men vi kan tilbyde Nosework eller jagt hold*

  Tilmeldingsblanket

  Vælg hold - indtast holdnummer

  Holdnummer

  Dit fulde navn

  Din mail

  Din mail igen

  Dit telefonnummer

  Din adresse

  Dit postnummer

  Din by

  Hundens race

  Hundens fødselsdato

  Hundens navn

  Er du førstegangskursist hos DDi?

  JaNej

   

  HUSK – Som førstegangs kursist, skal du have deltaget til den obligatoriske teori før holdstart. Teoridato finder du HER

  Der tages forbehold for ændringer i kursusplanen. Det er uforpligtende at blive skrevet op. Holdstart forudsætter min. 5 tilmeldte hunde. Når du har bekræftet din deltagelse, er den bindende og du skal betale uanset om du deltager eller ej og uanset årsag. Holdene er på 5-6 deltager pr. instruktør. Der kan undtagelsesvis tillades 7 på holdet. Vores hold kan desuden med fordel være sammensat af kursister på forskelligt træningsniveau, hvilket kan være medvirkende til en højere grad af generalisering af de øvelser vi indlærer. DDi opretter nye hold hele året med 2-4 ugers mellemrum. Ovennævnte hold starter på de nævnte datoer. I modsat fald, vil du modtage besked, såfremt de undtagelsesvis ikke starter som planlagt. Deltagelse i træning og ophold på DDi træningspladser er på eget ansvar. DDi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader på hund eller personer, hverken før, under eller efter deltagelse i træning. Udvidet hundeejerforsikring, samt rettidig vaccination er påkrævet ved træning.

  Østbakkevej 9 (græsmarken overfor husnummeret) 2620 Albertslund

   Tilmeldingsblanket

   Vælg hold - indtast holdnummer

   Holdnummer

   Dit fulde navn

   Din mail

   Din mail igen

   Dit telefonnummer

   Din adresse

   Dit postnummer

   Din by

   Hundens race

   Hundens fødselsdato

   Hundens navn

   Er du førstegangskursist hos DDi?

   JaNej

   *** OBS – Du er først tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse fra os på mail *** HUSK – som førstegangs kursist, skal du have deltaget til den obligatoriske teori før holdstart.