Vi støtter de spanske gadehunde

Se video fra vores tur i november 2015

Endnu en gang har DDi været i Spanien og lave frivilligt hjælpearbejde på hundeinternatet Protección de Animales Domésticos i Mijas. P.A.D tager hunde ind fra gaden, som ellers stod til aflivning, og passer hundene indtil de bliver adopteret. Hundene bliver luftet af frivillige som kommer forbi internatet.
Vi har før haft instruktører nede på internatet for at træne med hundene, med det formål at forøge deres chancer for at få en familie.
Se med i denne lille video fra turen i november!

DDi hjælpearbejde hos P.A.DEndnu en gang har DDi været i Spanien og lave frivilligt hjælpearbejde på hundeinternatet Protección de Animales Domésticos i Mijas. P.A.D tager hunde ind fra gaden, som ellers stod til aflivning, og passer hundene indtil de bliver adopteret. Hundene bliver luftet af frivillige som kommer forbi internatet. Vi har før haft instruktører nede på internatet for at træne med hundene, med det formål at forøge deres chancer for at få en familie. Se med i denne lille video fra turen i november!Opslået af Dansk Dyreinstitut på 30. november 2015

Bliv sponsor

Vi søger sponsorer til vores hjælpearbejde, så vi atter kan sende instruktører til PAD.
Alle bidrag, store som små, modtages med stor taknemmelighed. Kontakt os for mere information – vi håber på dit bidrag.

Kontakt os