DDi Jagt træning

Ny forbedret DDi træningsmetode for jagt træning!

 

 

Ny gren af Jagt Træning
DDi har udviklet en ny træningsform. Er du jæger og primært skal bruge din hund til jagt, eller har du ikke jagttegn og forventer ikke at skulle bruge din hund til jagt, så er DDi jagttrænings hold det du skal vælge.
Jagttræningen hos DDi er for alle, der ønsker at stimulere og udvikle hundens medfødte jagtinstinkter og er for såvel jagthunde som for familie hunde.

Høj grad af samarbejde
Træningen er fokuseret på et godt og tillidsfuldt samarbejde, hvor gensidig respekt er et af nøgleordene.
Det er spændende og sjovt at træne op til jagt, for både hund og ejer, men jagt kan også være stressende for hunden.
Vi har derfor i DDi udviklet en jagt træningsmetode, hvor vi undgår stress og hvor der er fokus på ro, impulskontrol og samarbejde.

Træn med glæde i sindet
Har du tidligere trænet jagt træning?
Kom og oplev en ny træningsmetode uden straf og udviklet på hundens præmisser og opnå mindst samme resultater som ved traditionel jagttræning.

Vil du og din hund tilmeldes Jagt træning?

Klik på knappen for neden.

Tilmeld

 

Næste hold

Mandag d. 12/4 kl. 20

Vælg træningsplads:

Bagsværd/Søborg

Hillerød

 

Apport

Apport starter i en tidlig alder 🙂

Jagt træning  –  er for hunden i alle aldre.
På jagt træning  træner vi basis øvelser, såsom sit, dæk, stå, plads, søg, apport, indkald, og der vil være fokus på kontakt, samarbejde og impulskontrol.

Har du gennemført dit første jagt trænings hold i DDi, og er du og din hund klar til at gå videre i dine øvelser, vil du herefter og herefter påbegynde sværere øvelser og  gamle øvelser, som skal udvides til et højere niveau.

Her vil vi arbejde videre på apportering på land og i vand, dirigering, spor/søg, skudtilvænning, ro i opfløj, tilvænning til vildt, stop og indkald. Her vil fokus være på impulskontrol, samarbejde, ro, kontakt og ydre forstyrrelser.