Hunden – Alene hjemme

DDi kursus

Det hyppigst forekommende problem
At skulle være alene hjemme er det hyppigst forekommende problem blandt vores hunde!
Nogle hunde har sværere ved at klare adskillelsen end andre, men ingen hunde er født med viden om hvad det betyder, at skulle være alenen hjemme og problemet opstår ofte spontant.

Symptomer
Et alene hjemme problem hos din hund opleves typisk, ved symptomer som typisk kan være: Hyler, gør, ting bides i stykker, kradsemærker på døre og karm, urenlighed, ængstelig når du går og stor “glæde” når du kommer hjem.

 

Straks behandling
Ønsker du behandling af problemet nu – book en enetime og få hjælp til at træne din hund i at være alene hjemme af vores adfærdsspecialister.
Kontakt os
HER

Alle hunde kan lære at være alene hjemme!
Som sagt er din hund ikke født med viden om hvad det vil sige at skulle være alene hjemme og kan nemt misforstå situationen og tro, at du aldrig kommer hjem igen, eller simpelthen ikke kan lide den og ikke har lyst til at være sammen med den. Er din hund først af denne opfattelse, kan problemerne blive uoverskuelige og ikke mindst, er din hund dybt ulykkelig! Din hund lære IKKE selv hen af vejen hvad det vil sige at skulle være alenen hjemme.
Symptomerne kan mindskes eller forsvinde, men din hund lider stadig og med stor risiko for tab af levealder grundet stress.

Lær hvordan
På kurset lære vi dig hvordan du forebygger alene hjemme problemet.
Har din hund allerede et alene hjemme problem, giver vi dig træningsmetoden der lære din hund at være alene hjemme.

Kurset koster kun Kr. 350,- pr. person, og afholdes kun ved min. 10 bindene bekræftede tilmeldinger.

Der betales med Mobilpay ved tilmelding. 

Du kan tilmelde dig HER