Sportræning

For alle hunde

Hundens vigtigste sans
Fra naturens side er hunden skabt til at bruge sin uovertrufne lugtesans og som kan bruges til andet, end af finde godbidder i græsset.
I sit naturlige miljø er det af afgørende betydning for hundens overlevelse, at kunne udnytte og bruge evnen til at opsporer bytte og finde mad. Du ser det tydeligt bare du går en tur med din hund – næsen bruges hele tiden.

Det kræver energi
Når du starter en sporøvelse sker der imidlertid en markant ændring i hundens energiforbrug – over 30% af hundens hjernekapacitet bliver nu brugt på at analyserer de lugteindtryk den indsamler. Derfor oplever du, at din hund har et væsentligt større behov for hvile efter kun ½ – 1 times sportræning.

Det skal læres
Om end evnen til at søge og opsporer bytte er medfødt, skal hunden først lære at brugen den optimalt og forfine teknikken. Det starter på DDi Spor hold.

Oplev din hund i sit rette miljø
DDi introducere vores nyudviklede sportræning, hvor indlæring er mere intensiv og med væsentlig mindre ventetid end ved traditionel sportræning. Det er sjovere – det er bedre og I lærer mere, uden det bliver sværere!

Lad din hund anvende sin bedste sans og husk – sportræning er ikke kun for jagthunde – alle hunde kan være med. Oplev din hund i sit rette miljø. Se koncentration på højeste plan – din hund elsker det!

 

OBS: der kan forekomme forskellige niveauer på al hold træning. Instruktøren er uddannet til at kunne forme træningen efter den individuelle kursist.

Vil du og din hund tilmeldes Sportræning?
Se datoer og tidspunkter her
.

Tilmeld

OBS: *Du skal som minimum have gennemført et Begynder hold for at kunne deltage på Sporhold*