Hundetræning & Adfærdsbehandling

For hunde i alle aldre

Lær alt hvad du behøver et og samme sted!
Hos Dansk Dyreinstitut finder du alt hvad du behøver under et og samme tag. Vores erfarende certificerede instruktører og adfærdsspecialister, varetager undervisning inden for stort set alle grene af Hundetræning.

Adfærdsbehandling af hund
Vores certificerede adfærdsspecialister, hjælper dig med hundeproblemer gennem en professionel  adfærdsbehandling, med baggrund i videnskabelige og dokumenterede metoder, der arbejder ud fra hundens præmisser. Sammen skaber vi vedvarende resultater.

Gratis Adfærdsbehandling af hund
I 2024 har DDi startet Pro bono adfærdsbehandling. Følgende gør sig gældende for at kunne modtage gratis adfærdsbehandling

Læs om hvem og hvordan du opnår Pro bono Adfærdsbehandling HER

Klik her for at sende din ansøgning om gratis Adfærdsbehandling

Du kan enten udfylde kontakt formularen, eller sende en mail på vores email adresse

Fra grundlæggende hverdagslydighed til avancerede øvelser
Ved forståelse af hundens måde at kommunikere på, gennem hundesprog og anvendelse af enkle indlærings og træningsmetoder, kan vi lære hundene både grundlæggende hverdagslydighed og avancerede øvelser.

For hunde i alle aldre
Dansk Dyreinstitut tilbyder hvalpetræning og hundetræning for hunde i alle aldre og på alle niveauer. Fælles for alle vores hold er, en differentieret undervisning tilpasset netop dit og din hunds behov. Der er max. 6 hunde på et hold! Vi tilbyder også enetimer i både træning og adfærdsbehandling, samt gratis telefon rådgivning.

Hvornår bør du starte træning?
Så hurtigt som muligt – så kort kan det siges.
I alderen 8 – 12 uger er din hunds indlæringsevne på højeste niveau. Du bør derfor starte træningen allerede her om muligt, træning tilpasset netop hundens unge alder og hurtige indlæring.
Vær opmærksom på, at hensigtsmæssig stimulation af hunden er med til at forebygge adfærdsproblemer, og giver din hund indhold i hverdagen.

Klik på Oversigt nedenfor, for at få en oversigt over vores træningspladser.

Vælg her efter hvor du ønsker træning, samt hvilket kursus du ønsker og udfyld formularen.

Oversigt

Dæk øvelse
Kan du lære en gammel hund nye tricks?
Blot fordi hunden er voksen eller har lært den almindelige lydighedstræning, er der ingen grund til at stoppe træningen. Hunden har brug for stimulering og vil gerne lære nye ting hele sit liv.
Vi mennesker vil gerne lære så længe vi lever, det vil hundene også – det giver indhold og mening med livet.

Deltag på vores hold for Begynder på Basis hold, Let Øvede, Øvede 1 – 2 eller 3 hold. Lær nye og sjove øvelser på Tips & Tricks, eller endnu bedre udførelse af allerede indlærte, og ikke mindst endnu større viden inden for Kynologi.

Kynologi
Læren om hundens adfærd og indlæringsmønstre. Vi har et stort udbud af træningsmuligheder, der dækker helt fra dig som har hund for første gang og uanset hundens alder, til den erfarne hundeejer og træner.
Vores hold kan desuden med fordel, være sammensat af f.eks. Begynder på Basis hold, Let øvede og Øvede hold. Dette er medvirkende til en bedre indlæring og højere grad af generalisering af de øvelser vi indlærer.

Husk – det er aldrig for sent!
Jo… selv gamle hunde kan lære nye tricks!

Adfærdsrådgivning & Adfærdsbehandling
Mange adfærdsproblemer kan løses med få og enkle midler.

Et af de mest almindelige problemer er, at hunden ikke kan være alene hjemme. To hunde løser sjældent problemet, men kræver derimod alene hjemme træning og aktivering. Mange andre problemer kan opstå undervejs for selv den bedste og erfarende hundeejer.

Aggression mod andre hunde eller mennesker
Et andet hyppigt forekommende problem som mange hundeejere oplever. Heldigvis kan langt de fleste hunde med dette problem, aflære denne adfærd og faktisk ganske ofte meget hurtigt!
Vores adfærdsspecialister har mange års erfaring i behandling af alle tænkelige udfordringer og problemer, du måtte komme ud som hundeejer.

Du er altid velkommen til at kontakte os pr. tlf. for gratis råd og vejledning.

Læs om gratis Adfærdsbehandling af hund HER

Fælles for al vores undervisning og rådgivning er, den varetages af vores professionelle certificerede instruktører og adfærdsspecialister, uddannet hos DDi.

Vil du selv gerne være Hunde træner – Instruktør eller Adfærdsspecialist?
Du kan læse mere om vores uddannelser HER.

Læs mere om vores Adfærdsbehandling og Enetimer HER