Hvalpetræning

Hvalpetræning

Fra hvalp til superhvalp – Hunde fra 8 uger og opefter

Basishold for alle hunde

Hvalpen er i den tidlige periode af sit liv ekstra modtagelig overfor indlæring. Det er derfor hvalpetræning en klar fordel at begynde tidligt med indlæring.
Samtidig danner alt, hvad hvalpen oplever i denne alder, rammen om dens senere voksne liv.

Er din hund ikke ligefrem hvalp mere, er du stadig velkommen. Vi søger nemlig for at alle hunde, uanset alder, kan være med på vores hold. Ved at bruge undervisningsmetoder der differentieres til den enkelte kursist og hund, sikre vi bedst mulige læring for både dig og din hund.

Vælg den rigtige træning
Den rigtige hundetræning for hvalpe er uundværlig og det er på ingen måde ligegyldigt, hvilken træningsmetode du vælger. DDi bruger ikke metoder der kan skabe ubehagelige oplevelser for din hund, men træner med vores videnskabeligt dokumenterede metoder, hvor du og din hund træner af lyst og lærer med glæde i sindet.

Basistræning skaber det nogen kalder “lydighed”, men som vi kalder det gode samarbejde mellem din hvalp og familien.

Skal du også være Super Hvalp – lige som mig?
Vil du og din hund tilmeldes Basis træning?

Klik på knappen for at finde træningsplads nærmest dig.

Find Træningsplads

Hvad DDi Basistræning indeholder

Dette kursus indeholder ikke kun den vanlige hvalpemotivering, men går flere skridt videre med bl.a. Kontaktøvelser, Håndtering, Kombinations øvelser – Sit, Dæk og Stå, samt Lineføring, Spring for både den unge og ikke færdigudviklede hund og ældre hunde, Indkald og ikke mindst en introduktion til Target træning, Søg og Problemløsning, samt andre sjove og udviklende øvelser. Alle øvelser tilpasses hundens alder. Alle hunde føres i snor og vi holde ikke “frikvarter” under træning med deraf følgende unødig stress og mulige konflikter.

Derfor kan hunde i alle aldre være med – også selvom den ikke er hvalp mere!

Start så hurtigt som muligt
Med de træningsmetoder der anvendes hos DDi, er det vores klare anbefaling at begynde hvalpetræning så hurtigt som muligt og ikke som det desværre stadigt ofte anbefales, først når hunden er 6 måneder eller ældre, da al efterfølgende indlæring bliver betydelig lettere.

Denne hvalpetræning kan med stor fordel kombineres med Hvalpelegestuen.

Husk – det er aldrig for sent at starte træning – Gamle hunde kan også lære nye tricks hos DDi!