Hvalpetræning & Begyndertræning – for hunde i alle aldre

Hvalpen i den tidlige alder
Hvalpen er i den tidlige periode af sit liv, ekstra modtagelig overfor indlæring. Det er derfor en klar fordel, at begynde hundetræning tidligt, med hurtig og nem indlæring til følge. Samtidig danner alt, hvad hvalpen oplever i denne alder, rammen om dens senere voksne liv.
Den rigtige hundetræning for hvalpe er uundværlig.

Det starter på vores Basis hold
Vores Basis kursus indeholder ikke kun den vanlige hvalpemotivering, men går flere skridt videre med bl.a. Kontaktøvelser, Håndtering, kombinations øvelser – Sit, Dæk og Stå, samt Lineføring, Spring for den unge og ikke færdigudviklede hund, og ikke mindst det vigtige Indkald. Yderligere bliver du din hund introdukseret til Target træning, som med stor sandsynlighed bliver din hunds ynglings øvelse og vi har også Søg og Problemløsning, samt andre sjove og udviklende øvelser med i undervisningen på vores Basishold. Alle øvelser tilpasses hundens alder og øvrige formåen.

Alle hunde og ejere kan være med –
Vi tilpasser nemlig undervisningen individuelt til dig og din hund. Bemærk at alle hunde føres i snor og vi holde ikke “frikvarter” under træning med deraf følgende unødig stress og mulige konflikter.
Derfor kan kan hunde i alle aldre være med – også selvom den ikke er hvalp mere!

Start så tidligt som muligt
Med de træningsmetoder der anvendes hos DDi, er det vores klare anbefaling at begynde hvalpetræning så hurtigt som muligt og ikke som det desværre stadigt ofte anbefales, først når hunden er 6 måneder eller ældre, da al efterfølgende indlæring bliver betydelig lettere. Som altid, varetages undervisningen af vores erfarne DDi certificerede instruktører og efter vores nøje videnskabeligt beskrevne metoder, der kombinere effektiv indlæring, med glæden ved samarbejde med dig.
Din hund vil elske dig for det!

 

Basishold - Dansk Dyreinstitut

Fra Hvalp til Superhvalp – lige som mig ?

DDi Hvalpelegestue
Hvalpetræning på vores Basishold, kan med stor fordel kombineres med Hvalpelegestuen.

Tilmelding til hold? Tryk HER