DDi Teori – Hunden adfærd & Træning

Deltagelse er valgfrit for alle førstegangskursister hos DDi

Kommende teorikurser

Dato

Sted

DDi Teori – Hunden adfærd & Træning 1 – uden hund

Onsdag d. 4/12 kl. 17:30 – ca. 20:30

Farum

DDi Teori – Hunden adfærd & Træning er grundlaget for en god forståelse af hundene og ikke mindst vores undervisningsmetoder. Vores hunde har stadig mange fælles træk med ulven, men kan om end ikke direkte sammenlignes. Vi forklarer om hundens sprog, adfærd og mange af de ting der skal til, for at den fungerer optimalt i vores travle samfund og familie. DDi Teori – Hunden adfærd & Træning er også for dig som blot ønsker en bedre forståelse af din hund, men måske ikke ønsker at deltage i efterfølgende træning. Uanset hvad, får du 3 timers inspiration, værktøjer og gode råd til et endnu bedre samliv med din hund.

Til DDi Teori – Hunden adfærd & Træning viser vi også hvordan træningen foregår. Vi har nemlig altid en “demohund” med og demonstrerer mange af de øvelser du lærer på vores kurser. Du får med andre ord en præcis viden om hvordan træningen foregår og ikke mindst at se hvordan vi gør, hvad du kommer til at træne på træningspladsen, hvilke metoder vi anvender og hvorfor! 

Husk at tegne en udvidet hundeejerforsikring inden du starter til træning.

Vi gør opmærksom på, at betaling for DDi Teori – Hunden adfærd & Træning ikke refunderes. Der tages forbehold for ændringer i kursusplanen. Ovennævnte hold starter på de nævnte datoer. I modsat fald, vil du modtage besked, såfremt de undtagelsesvis ikke starter som planlagt. *** OBS – Du er først tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse fra os på mail ***